kaufland.hr/recepti
Gnijezda od truffle pralina i badema
Skeniraj QR kôd i pročitaj ovaj recept na svom pametnom telefonu ili tabletu. Jednim klikom unesi sve sastojke u svoj popis za kupnju.
Hranjive vrijednosti
(Po porciji)-
422/1754kcal / kJ
-
33 gUgljikohidrati
-
8 gBjelančevine
-
27 gMasti
Hranjive vrijednosti
(Po porciji)-
422/1754 kcal/kJ,
33 g Ugljikohidrati,
8 g Bjelančevine,
27 g Masti
Sastojci (6 komada)
150 g | tamne couverture čokolade |
1 žlica | moussea od badema |
100 g | badema marke K-Favourites |
50 g | kukuruznih pahuljica |
0.5 pakiranja | truffle pralina bez alkohola marke K-Favourites, 100 g |
mini pralina marke K-Favourites, 50 g |
Savjet
-
Isprobaj i bijelu verziju s komadićima kokosa, koricom limete i bijelom čokoladom.
Priprema
- 1
Nasjeckaj tamnu čokoladu, otopi je na pari i pomiješaj s mousseom od badema dok ne dobiješ glatku smjesu. Nasjeckaj bademe i pomiješaj ih zajedno s kukuruznim pahuljicama u otopljenu čokoladu.
- 2
Na pleh stavi papir za pečenje i pomoću dvije žlice oblikuj 6 čokoladnih gnijezda i ostavi da se stisnu i ohlade.
- 3
Čokoladna gnijezda odvoji od papira za pečenje i napuni ih truffle i mini pralinama.