Učitavanje podataka o poslovnici

Tvoji će podaci biti poslani.
Tvoja trgovina

Prethodno odabrane poslovnice
kaufland.hr/recepti
Fotografija recepta Omlet od bukovača
© Doris Heinrichs

Omlet od bukovača

Do 30 minuta
Jednostavno
Skeniraj QR kôd i pročitaj ovaj recept na svom pametnom telefonu ili tabletu. Jednim klikom unesi sve sastojke u svoj popis za kupnju.

Sastojci (2 porcije)

4-5 jaja
200 g bukovača
manji komad slanine
sol, papar
1 žlica maslinova ulja
svježi peršin ili rukola

Priprema

    1

Gljive lagano obrišite papirnatim ubrusom i narežite na što manje komade, pogotovo peteljke koje su žilavije.

    2

Pirjajte ih na maslinovom ulju oko pet minuta pa dolijte malo vode i pustite da se kuhaju s poklopcem dok voda ne ishlapi. Dodajte slaninu koju ste prethodno usitnili.

    3

Nakon 2-3 minute i umućena jaja, sol i papar. Pecite dok se omlet ne stisne pa ga pomoću šire lopatice okrenite.

    4

Pecite dodatno 1-2 minute pa poslužite toplo uz usitnjen peršin ili rukolu.