kaufland.hr/recepti
Sladoled cheesecake-malina
Skeniraj QR kôd i pročitaj ovaj recept na svom pametnom telefonu ili tabletu. Jednim klikom unesi sve sastojke u svoj popis za kupnju.
Sastojci (6 komada)
350 g | sira mascarpone |
150 g | jogurta |
30 g | šećera |
2 pakiranja | Bourbon vanilin šećera |
2 žlice | limunova soka |
125 g | marmelade od malina |
6 | kalupa za sladoled (po 125 ml) |
6 | drvenih štapića |
Priprema
- 1
Mascarpone, jogurt, šećer, vanilin šećer i limunov sok dobro promiješajte pjenjačom.
- 2
Marmeladu odvojeno promiješajte kako bi i od nje dobili glatku smjesu.
- 3
Kremu od mascarponea i marmeladu naizmjenično stavljajte u kalup za sladoled. Kremu koju ste stavili u kalup promiješajte štapićem 2-3 puta, kako biste dobili prošaran izgled.
- 4
Štapić zabodite u sredinu kalupa.
- 5
Ostavite u zamrzivaču najmanje šest sati (ili preko noći).