kaufland.hr/recepti
Torbice pune vitamina
Skeniraj QR kôd i pročitaj ovaj recept na svom pametnom telefonu ili tabletu. Jednim klikom unesi sve sastojke u svoj popis za kupnju.
Sastojci (1 porcija)
1 | crvena paprika |
100 g | patlidžana i tikvica |
50 g | šampinjona |
1 | manji luk |
1 režanj | češnjaka |
1 po grančica | ružmarina i timijana |
1 žlica | maslinova ulja |
sol, papar | |
50 g | jogurta |
čili u prahu | |
pecivo (npr. lepinja) |
Priprema
- 1
Papriku, tikvice i patlidžan operite, očistite te narežite na komadiće. Šampinjone očistite i narežite na polovice ili ploške. Luk sitno nasjeckajte, a češnjak zgnječite, pa ih pomiješajte s povrćem, začinskim biljem i uljem. Začinite solju i paprom.
- 2
Istresite sve u vatrostalnu posudu i pecite 10-15 minuta u pećnici. Izvadite i uklonite grančice začinskog bilja. Pecivo kratko zapecite u pećnici, a zatim ga izvadite i napunite povrćem.
- 3
Za umak pomiješajte jogurt, sol i čili.