Učitavanje podataka o poslovnici

Tvoji će podaci biti poslani.
Tvoja trgovina

Prethodno odabrane poslovnice
kaufland.hr/recepti

Veganske lazanje

Do 60 minuta
Jednostavno
Skeniraj QR kôd i pročitaj ovaj recept na svom pametnom telefonu ili tabletu. Jednim klikom unesi sve sastojke u svoj popis za kupnju.

Hranjive vrijednosti

(Po porciji)
  • 52 g
    Ugljikohidrati
  • 19 g
    Bjelančevine
  • 24 g
    Masti

Hranjive vrijednosti

(Po porciji)
    52 g Ugljikohidrati, 19 g Bjelančevine, 24 g Masti

Sastojci (4 porcije)

1 tikvica
1 patlidžan
4 rajčice
6 žlica biljnog ulja
6 žličica soli
6 žlica papra
300 g tofua
200 ml zobenog napitka
200 g bio soja kreme
200 g pasirane rajčice
2 žlice paste od rajčice
2 žlice začinsko bilje (po želji)
9 kora za lazanje
150 g naribani veganski sir
bosiljak

Priprema

    1

Tikvice, patlidžan i rajčice operi, očisti te nareži na tanke kriške. Tikvice i kriške patlidžana kratko prži u serijama na zagrijanom ulju s obje strane, začini solju i paprom. Izreži tofu na kriške.

    2

Pomiješaj zobeni napitak, organsko sojino vrhnje, rajčicu, pulpu i začinsko bilje te dodaj sol i papar.

    3

Umak, listove lazanja, kriške povrća i tofu naizmjence nanesi u posudu za pečenje (25 x 30 centimetara), dodajući na svaki sloj malo umaka. Sir rasporedi po lazanjama i peci u zagrijanoj pećnici na 180 °C 45 do 50 minuta dok ne porumeni.

    4

Ukrasi bosiljkom i posluži.